Posted by on jan 26, 2018 in Okategoriserade | No Comments

 

Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB bjuder in till seminarium om yttrandefrihet i samarbete med Jonathan Lundqvist, ordförande för Reportrar Utan Gränser

 

Henrysson, Åkerlund & Sjöberg AB stödjer Reportrar utan gränser. Vår motivering lyder “Yttrandefrihet är en förutsättning för människors välbefinnande och utveckling. Därför stödjer vi Reportrar utan gränser.” Vi bjuder ni in till ett seminarium med Jonathan Lundqvist, ordförande för Reportrar utan gränser.

Press- och yttrandefrihet blir allt mer hotad. Förutom nya typer av väpnade konflikter som gör journalistik extremt riskfylld så finns allt fler pressfrihetsfiender även i vår egen del av världen. Den tekniska utvecklingen går rasande snabbt och ger både möjligheter och utmaningar. Risken är att vi får vita fläckar på kartan därifrån ingen information kan komma ut, något som inte bara innebär att människor blir osynliggjorda utan också innebär att vi inte kan orientera oss i vår omvärld. Jonathan Lundqvist berättar om utveckling och utmaningar för press- och yttrandefrihet i världen.

Tid: torsdag 8 mars, kl. 16.00-18.00

Plats: Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm

Seminariet är kostnadsfritt

O.S.A till info@henakesjo.se senast torsdag 1 mars.

www.henakesjo.se